Bra måndag

image

26 grader... eller nåt sånt. Tack för det. Vi njuter av var sekund.

Smultronen blommar. Våra nya pass är uthämtade. Jag fick mitt presentkort som jag vann på gissningen om när Kalix älven skulle ”gå”.

image

Det blev 1000 spänn på Chili (fd Vero Moda) då jag gissade 6 minuter ”fel” på tiden.

Vi hann promenera, äta grillad kyckling med bönsallad i solgasset på balkongen och jag shoppade walkingsandaler.

image

Valet föll på ett par svindyra ecco. Men eftersom mina hälar blir så onda av fel skor (eller inga skor alls) så hoppas jag på många långa promenader utan ont med dessa. Testkör dom inomhus i några dagar, för säkerhets skull. (Annars funkar alltid joggingskor… men till sommarpromenaderna… nja…)

image

Nu hoppas jag på en lika varm dag i morgon.

5 kommentarer

 1. Hanna

  Jag använder bara Ecco-skor på grund av min före detta hälsporre. Sen jag började med Ecco mår fötterna bra. Har liknande dina både på jobbet och hemma. 🙂 Bra köp!

 2. Therese

  Visst är väderet underbart?!?! Njuter till fullo 🙂 OCh vilken bra vinnst du fick! Toppen! Ska ta å läsa ikapp lite nu, laggar efter rejält i mina bloggar efter Islandstrippen… KRAMAR!!!

 3. JUNITJEJ

  Jättefina sandaler!

  Svar: Japp, vi har pizzasten!

 4. Åsa L

  Åter igen tack – jag hade ingen aning om att ecco var så bra utan bara att de var dyra. Känner många med problemfötter så de kan alltså vara värda sitt pris med andra ord.

  Svar: Jag VET ju inte om dom ÄR bra… men dom kändes bra. Så innan jag ger mig ut för promenad går jag med dom inne… jag har som regel skor inomhus också för att slippa få ont i mina hälar så jag känner rätt snabbt om det verkar funka eller inte…

 5. Camilla

  Ecco och Keen är kanon för onda fötter.
  Iiih, snart åker ni eller? Vi har sen semester i år (från mitten av juli) och har inte bokat något alls. Vi drömmer om den där båten. Vi får se. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑