Brittsommar?

klöverblomma

Underbar helg.

Lugn och skön men ÄNDÅ fick vi gjort massor. Lägg därtill toppenskönt väder. Här talar vi alltså brittsommar eller indiansommar. Hur härligt som helst.

Och värmen ska visst fortsätta några dagar till. Fast mornarna är kyliga. I morse önskade busungen att han hade haft mössa när vi gick till sexårs. Det hade hans oansvariga morsa inte tagit med. Men jag hade tagit med fingervantar. Fast redan på ett par timmar var vantar totalt onödiga. Jag cyklade, till exempel, ned på stan och handlade på min lunchrast – i tunn bomullskofta.

Vad jag handlade?

Mössor såklart. En till mig och en till busungen!

5 kommentarer

 1. EVA

  Häruppe har det varit helt underbart idag ! Har varit ute i bara linne och shorts och man bara njuter…för vi vet ju vad som kommer så småningom…

  ***
  KRAAAM EVA

 2. Åsa.S

  Ja, nu är det svårt att klä sig… iskallt på mornarna och soligt och varme när man skall hem.

 3. Eva

  Mössor. Ja, bra tänkt 😉

 4. Lena L

  Hm, mössor, där sa (skrev!) du nåt!!! Kanske man borde inhandla innan det bara finns skräp kvar! Vilken kanonfin bild! Det är så fint när det är kort skärpedjup och skimrande bakgrund!

  Jag kör kommentar på flera inlägg samtidigt här! Blev nyfiken på att du kan blogga från mobilen. Jag tror inte jag kan det till min blogg. Vet att det går till blogger, men det är ju superbehändigt när man ofta är borta! Bloggalen som man har blivit!!!

 5. Cia

  Jag hade jacka på mig för första gången den här hösten. Min nya Garden Girl. Fast den får snällt stanna hemma när vi beger oss till Grekland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑