Bröllopsdag

18 år sen vi gifte oss idag. 28 år tillsammans. Alltså hallå…  det är inte möjligt. Sååå gammal är jag inte. 🙂

Fast när jag ser i gamla fotoalbum… Och hittar ovanstående bild från vår bröllopsresa i augusti 1999 vill jag akut-fettsuga mig och köra föryngringserum deluxe. Jäklar vad unga (och snygga) vi var.

Innan bröllopet fick jag göra stan som nunna 

Jag fick tvätta bilrutor på OK, sälja tipskuponger och recensera film på videobutiken. Och så fick jag en jäkla massa klappar i baken. Det stod nämligen att man skulle göra just det på min ryggskylt. Idag hade det varit helt galet orimligt. . Sexuella trakasserier, typ. Då bara en kul grej!

I kväll har vi ”firat” med god asiatisk sallad

Glasnudlar, hyvlad morot, sockerärtor, färsk chili, koriander, salladslök, sjögrässallad, rökt lax, rostade sesamfrön och en sås gjord på 1 & 1/2 msk fisksås, 1 lime och 2 tsk farinsocker.

Galet gott. 

Nu kör vi mot 20 som gifta 30 som par  och samma år fyller maken 50. Wee…

3 kommentarer

 1. Fröken M

  Men woow !! STORT GRATTIS !!

 2. Åsa L

  Men åååååh GRATTIS!! Så snygga ni är men alltså ni två har inte förändrats mycket alls. Men jag förstår ju hur det är själv att blicka tillbaka, man ser detaljerna med liiiiite andra ögon, haha.
  Kul att läsa om din möhippa, hihi. Roligt minne!

 3. Therese

  Grattis!!! Men du vet du, jag tycker du är minst lika snygg nu om inte snyggare, få jag känner har lagt åren så klädsamt som du ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑