Brutit mot förbudet

Idag struntade jag i att jag gavmig själv joggingförbud redan i slutet av augusti.

Jag fixar inte att inte få springa. Har kört mycket styrka… och kondispass inne. Och promenerat såklart. Och vilat från  jogging. Utan att det blir bättre. Det blir i och för sig inte sämre heller. Onda stela hälsenor på morgonen… känner mig som en rostig robot när jag kliver ur sängen. Sen blir det bra… känns inget på dan… inget när jag går (om jag nu inte tar mina evil shoes förstås)… styvnar till på kvällen då jag stannar av. Och rör jag hälsenorna är dom ömma. Status Quo.

Så idag tog jag bugsen och drog ut på en halvmil. Galet skönt. -11 och inte så mycket vind. Ingen halka.Kändes inget i hälsenorna. Och inte sen heller. 

Weeee…

2 kommentarer

  1. Åsa L

    När jag läser detta så kan jag inte låta bli att tipsa om kryddan gurkmeja (ihop med grovmalen svartpeppar) som hjälpt mig och så många i min närhet med olika typer av problem med hälar och hälsenor. Skrev om det i ett inlägg nyss på min blogg om hur det fungerar.
    Kostar väldigt lite att prova men fantastiskt om det skulle hjälpa dig till det bättre. Om inte annat hjälper till mot 100 andra grejer också :-).

  2. Therese

    Så härligt! Hoppas det funkat att springa nu ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑