image511Så här blev dom alltså… riktigt påskGULA!

Någon frågade om recept. Det här är en vanlig sockerkaksmuffins i big size-formar. (Det är yoghurt i smeten så den blev härligt krämig)Utanpå är det philadelphiaost och florsocker samt gul karamellfärg. Den blev för lös! Haha… nu gjorde det inget eftersom jag ändå inte skulle spritsa nåt. Men till dom jag gör för ”eget bruk” till påsk ska jag sätta i smör i frostingen så den blir hårdare. Bra att kunna träna på sina arbetskamrater.

Till redena är det riven blockchoklad och sen likörägg. Funderade på att göra redena med grön marsipan, men ändrade mig. Tänkte att det kanske blir NOG så färgglatt… eller vad tror ni?

Jag har ju liksom bara gjort Cupcakes en gång tidigare så jag anser mig bara ligga i träning än så länge. Tips och ideér mottages gärna!