Bubblor och semesterkännigar

såpbubblor1

Jamen idag fick vi tillbaka Midsommarvärmen. TACK för det.

I tvättstugan är nu mattan på väggen på plats. I morgon ska skarvarna svetsas. Och på tisdag ska det rörmockas. Så det närmar sig vatten/tvätt/duschmöjligheter.

Idag var maken hem en sväng på förmiddagen med svärmor. Han kom åter lagom till nyklippt gräsmatta och senapssill med färskpotatis. Sen har vi solat och mått gott resten av dagen.

Lagom till middagstid åkte vi hemåt (igen för maken) . Jag plockade upp en trådlös laddare (som passar en telefon jag ännu inte äger .. men jag SKA äga den!!!), vi hälsade på svärmor och åt middag på balkongen. En prommis hann vi med innan jag och ungen nyttjade lägehetsduschen och sen återvände till Lilla Gula….

såpbubblor2

Jag är ledig i morgon och tisdag… och och sen hela juli! Med undantag av onsdag. Så jag troooor det är semestern som börjat. Det känns så..

 

 

5 kommentarer

 1. Pernilla

  Så himla skönt med ledigt. Ha det gott och hoppas värmen finns hos dej idag också.
  /P

 2. Therese

  Låter härligt, å visst njuter man då värmen kommer? I dag har vi dock en mellandag med grått och regn, men värme och högtryck utlovas så jag försöker jobba undan alla måsten nu så att vi kan åka till stugan senare delen av veckan å ta semester på riktigt. Jag styr ju min tid så jag ska jobba några dagar tänkte jag i juli å istället ta ut ledighet i augusti, så vädret får styra min semester tänkte jag 😉 Och i paketen till fröknarna på förskolan låg presentkort på en butik på orten som säljer kläder, smink, nagellack, smycken, parfym och tyg/sy tillbehör, då får de köpa det som passar dem bäst tänkte jag 🙂 Önskar dig en fin måndag och en härlig vecka sedan när semestern startar ”på riktigt” 😀 KRAM

 3. Netti

  Vad härligt med ledighet och vilka fina bilder med bubblorna 😀

 4. Vanessa andersson

  åh så fina 😀

 5. Åsa L

  Vad fina bubblorna blev!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑