Bug

bug

22 minuter över 7 på lördagmorgon vaknade jag av att nåt kröp i mitt öra. Just det! KRÖP! I ÖRAT!

Jag försökte peta bort det men det fortsatte kittla i. Men så försvann det… och ned i sängen ramlade denna varelse… Den var mindre än så här i verkligheten.. men likväl var det otrevligt med ett kryp i örat!

Alltså.. jag vill INTE bli väckte sjugo över sju på lördagmorgon. Och defenitivt inte av att en liten skalbagge förirrat sig in i min hörselgång.

Jag fångade den vilsna varelsen, lindade in den i en pappersnäsduk och la den under en pocketbok – i väntan på att jag skulle kliva upp ”på riktigt”. Sen somnade jag om. Och till frukosten visade jag resten av familjen….Dom skrattade!!!!

Sen kom vi på att det är nog läge att sätta ett bättre nät i ventilen som vätter ut mot skogen. Nu börjar det bli så pass varmt att den står uppe mest hela tiden…

10 kommentarer

 1. T H E R R E fotoblogg

  Aaaaaaaaaaaaah!? SKOJAR DU?! Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vad äckligt!!!!!!!!!!!!! Usch, jag får rysningar! Ser ut som såna där skadedjur vi hade i en gammal lgh… De kom in via ventilationen från den dåligt isolerade vinden! Fyyyy.

 2. Sofie

  Huuuuu….jag hade garanterat släppt iväg ett tjut och väckt alla andra usch!

 3. Åsa.S

  Fy, vilket uppvaknande…. tur den kom ut till slut!

  Kram o ha en fin dag!

 4. Petra

  BLÄ. Fy vilken otrevlig start på dagen!

 5. maria

  🙁 fläskänger heter den eller nått liknande,kolla på antisimex http://www.anticimex.se/default.asp?objectid=87 så hitter du fakta om den,var den bor,vad den äter ,vad man kan göra för att bli av med dom,men bor du som jag i ett gammalt hus så blir det svårt att bli kvitt dom man får helt enkelt lära sig att sammsas om ut rymmet 😆

 6. candygirl

  Maria: Ja huset är gammalt, och vi sover i källaren, med skogen inpå knuten. Och som jag skrev, med ventil som vätter ut mot just skogen. Där saknas dessutom ordentligt nät. Så länge det bara är en bagge kan jag leva med den.. (bara den håller sig från mina öron!!!) För övrigt gick just denna bagge en säker död till mötes… den spolades ned i toan! *grymm*

 7. Cia

  *skrattar* Låter som en bra början till storyn om baggen som lägger ägg i öronen på folk… Har hört den om tvestjärtar förr. Det var säkert på liknande sätt den uppstog…

  Förlåt att ajg fnissar…men det är lite panikfniss samtidigt som det är lite komiskt.

 8. trollmor

  Såna där förekommer ibland i vårt hus också , fast vi har dresserat dem så dem håller sig borta från öronen (skratt ). Tror dom är ganska harmlösa. Men förstår din förvånning.
  kram ewa

 9. Pikegirl

  Vi har också haft fläskängrar hemma men de hålls mest under spisen. De äter gammalt kött såååååå, vad hade du i örat egentligen?

 10. Lady Fair

  Panik panik panik…ussa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑