Bus bakom kameran

Eftersom jag inte är ett dugg i form för att fota och greja fick bus ta över kameran en stund.

Så här skildrar han min sjukmiljö – vårt stökiga sovrum med nedbäddad mamma!
Jag har inte gjort nåt med hans bilder annat än förminskat dom.

bus fotar 1

Här ligger då jag! Suck…

 
 
bus fotar 2

Fatet med äppelbitar och glasspapper jag har brevid mig i sängen!

 
 
bus fotar 3

Bus har ställt i ordning lite leksaker åt mig så jag har nåt att göra i sängen! Haha…

 
 
bus fotar 4

En vy över ett stökigt sovrum!

 
 
Bus fotar 5

Vår ”skrubb-dörr”… alltså klädkammare/förråd  Haha…

 
 
Bus fotar 6

Vårt sovrumsfönster i motljus.

Det är strålande väder ute – och jag är inne… morr…
 
 
Bus fotar 7

Sovrumskonst ovanför sängen! Haha…

 
 
Bus fotar 8

Den andra tavlan.

Dessa är stora och tunga. 70*100. Affischerna är originalfilmaffischer i kanonskick. Det enda som syntes på dom att dom var använda var hålen efter häftstiften i hörnen. Jag föll pladask för dom när jag hittade dom och hade inga som helst problem med att övertala maken att vi skulle köpa och rama in och placera i sovrummet. Där har dom nu hängt i säkert 7 år. Och jag älskar dom fortfarande.
 
 
bus fotar 9

Mera tavlor.

Denna serie har jag fotat/regisserat själv. Översta bilden är när bus ligger i magen (då använde jag stativ och självutlösare) Mittenbilden när han är nyfödd och ammar (den har jag alltså bara gett order om hur den skulle fotas, vilken vinkel och ljus och sånt.. liiiite svårt att fota själv!) och nedersta bilden är när han pytteliten håller i makens tumme.

bus fotar 10

Här är  då en liten inzoomning.  Jag är farligt stolt över denna serie. Så det så!

8 kommentarer

 1. Nina

  Haha, vilken bra idé! 😀
  Krya på dig!

 2. evans

  Usch då! Har du gått och blivit sjuk 😥 Hoppas att du kryar på dig snart! Snäll bus som ställer fram leksaker till dig 🙂

 3. Jennie

  Oj, inget kul att vara sjuk. Krya på dig!!

 4. Veronica

  Vilka fina fotografier! Hur känns det i magen nu?

 5. Freddeland

  grymt fina tavlor, gillar de där fotografierna!!

  Krya på dig!

 6. Cia

  Förstår att du älskar filmaffisherna. Bra dokumenterat av Bus, du ser verkligen sjuk ut. Bra att du fått underhållning brevid sängen också.

 7. Tomtens Dotter

  Åhh vilka underbara tavlor ni har i sovrummet!
  Om ni tröttnar och vill sälja dem så……… Så har ni en spekulant här 😀

 8. candygirl

  Evans: jag visst tog han bra hand om mamma.. smurfar är väl det första man behöver vid sin sjuksäng!
  Jennie: Tack. Är nästan frisk nu!
  Veronica: Tack. Det känns nästan helt bra nu!
  Freddeland: Tänk jag förstod att du skulle tycka det. Och om du använder förstoringsglas får du se mig i bara mässingen… 😉
  Cia: Ja dom är häligt fräcka – light!
  Tomtens Dotter: Haha… Tavlorna lär INTE bli till salu! fniss.. dom är inga dussintavlor direkt som dom kommer jag vara mycket rädd om. Men jag håller med – dom är underbara. Dock undrar jag vad jag ska svara på frågan när bus undrar vad ”ta mig på mattan, älskling” menas egentligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑