Bus färglägger sig själv

 bus färglägger

Vi måste ju aktivera oss lite, när vi är hemma idag.

Bus brukar tjata över att han också vill rita/måla i datorn. Så idag fick han det. Han beställde först en bild på sig och tiger. Som jag tecknade upp. Och sen fick han färglägga den efter eget tycke och smak!

Sen ville han, såklart, att jag skulle ”lägga ut den” (han sa så!) men först ville han skriva på bilden ”så ingen tar den”. Snacka om att han har snappat upp både det ena och det andra om internetvärlden.

Hur som helst så diggar jag hans märkning. ”det är johnnys”.

Däremot gillar jag inte hans färgmatchning på kläderna. Jag får nog fortsätta lägga fram passande outfit på kvällen ett tag till om han inte ska dyka upp som en colwn på förskolan!

2 kommentarer

  1. Malin

    Men var inte detta fina färger då 😀 . Fin blogg du har förresten!
    //Malin

  2. Ulrika

    Ha ha….en potentiell bloggare 🙂 duktig han är men jag kan hålla med om färgerna. Lägg du fram kläder några år till 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑