Candygirl fyller år

 

Ja inte jag, utan bloggen Candygirl. Innan jag blev Candygirl bloggade jag på blogg.se i nästan ett år under LindaWasHere. Men för exakt ett år sedan flyttade jag in hit och blev Candygirl. Alla gamla inlägg, från och med augusti 2007 till flytten i april i fjol finns ändå kvar och sparade, överflyttade till denna adress, vilket är jätteroligt.

Och för det kan jag tacka Cia… hon är min admin, min tekniska support, min bloggdesigner och dessutom en väldigt trevlig bloggerska. Säkerligen en underbar människa även i verkliga livet, men vi har aldrig träffats live..

Så grattis Candygirl på ettårsdagen.

Jag tycker det är jätteskoj att blogga och gillar alla roliga bloggkompisar man får, alla trevliga kommentarer (tänk det är nästan aldrig nåt otrevligt att läsa! ), alla nya bloggar man hittar och sen gillar jag att ha min dagbok så behändigt sparad. Perfekt när jag gör fotoböcker och sånt. Bara gå tillbaka och läsa var/när/hur nånting hände.

Jag har inga planer på sluta blogga ännu… Och jag hoppas att ni inte har några planer på att sluta besöka min sida!

4 kommentarer

 1. Cia

  Oj vad tiden går!
  Tycker nog att du är rätt mycket bloggdesigner själv 😉
  Att ändra bakgrund och header är ju liksom inget större problem och kräver inte särskillt mycket av mig. Kul och skönt att du känner så.

  Blev lite generad igen 😉

  Ja grattis Candygirl!!!

 2. T H E R R E fotoblogg

  Såklart fortsätter vi att fortsätta besöka dig! GRATTIS!

 3. trollmor

  Hipp hurra för ettårsdan !!!
  Himmel vad tiden rusar iväg när man tänker efter.
  Har ofta tänkt att egentligen är det otroligt att man skriver nåt varje dag.
  Bloggen har blivit som ett gift för mig.
  Hoppas få läsa många sköna inlägg från dig.
  Kram ewa

 4. Carola/ Pysslan

  Så kul..GRATTIS. Men du trivs väl bra med den här sajten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑