Cellofaninslagningar gånger många

present till fröknarna

Till bus fem (5) förskolefröknar. Innehåll:

 • Fotsalt som är hällt över i en snygg glasburk
 • Hemmagjord tvål

present till kollegor

Till mina två närmaste kollegor. Innehåll:

 • Julte – Stjärnklart
 • Snygga servetter
 • Skumtomtar

Present till grannen

Present till närmaste grannen – tillika grannen som förser oss med supergodoch färsk laxöring sommartid. Innehåll:

 • Godis, godis, godis
 • Chokladkaka
 • Stor hemmabakad pepparkaksgris
 • Bingolott till uppesittarkvällen
 • Julklappsetikett som även är en lott

Nu har jag bara två cellofaninslagningar kvar. Men dom är till julafton.

Förresten är det ju skitsvårt att fota när man slagit in prylarna i cellofanet. Och fotar man innan ser det så billigt och simpelt ut!

8 kommentarer

 1. Cia

  Haha ja jag och M gjorde ju julgodis till våra mammor förra julen. Försökte också fota v¨åra fina cellofanpaket…

  Byt ut din bloggkollikon…de har strulat om med sin kod. Jag bytte min (hämtade ny på bloggkoll) Då funkade den igen.

 2. Karin/Theas rum

  Hej där. Har precis försökt att publicera ett inlägg hos mig men det funkar inte så bra. Jag behöver hjälp. Kom på att jag behöver dagisfrökenpresenter till imorgon, sååå sent ute. Kom på att du är förskolefröken. Vad brukar ni få??? Mer än choklad och hacinter=)

  Du har ju jättefina förslag här men det får typ bli nåt på Maxi eller så imorgon mer finns inte tid till.

 3. Ulrika

  Det är du som är tomten? Det måste vara så!

  Hade blivit överlycklig för de där klapparna. Vad fint du ordnar.

 4. Cinsaga

  Kul med lite presenter med lite omtanke och pyssel bakom. Jag skulle bli sååå glad ifall jag fick nåt sånt !

 5. Karin/Theas rum

  Tack vad snällt – många jättebra förslag. Nu fick jag lite andra spår än det jag själv i halvpanik funderat ut. Har suttit nu och skrivit fyra fina etiketter som jag ska sätta på paketen, bara det ser ju också lite mer ”omtanke” ut. Jag brukar verkligen inte glömma sånt här men den här veckan har varit såååå hektisk.

  God natt 😀 😀

 6. Sanna

  Men vilka fina och personliga julklappar!
  Jag funderar faktiskt på att göra såhär till min styvson och flickvän som kommer hem på juldagen. De jobbar ju i Norge. Vore roligt att stoppa ned lite svenska godsaker, tidningar och lotter i en fin korg. De har ju liksom inget ”hem” ännu så man kan inte köpa något till hemmet.

  Har du avslut och går på jullov idag, eller jobbar du i mellandagarna?
  Många kramar!

 7. T H E R R E fotoblogg

  Fint! Jag måste ut o ragga cellofan här i byn idag, hoppas det finns!

 8. M a r i a k o d e n

  Åh, så du är kreativ!!!
  Hoppas ni får en riktigt TOPPENJUL!!!!

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑