Chokladskrov

image

Det tar sig… skrovet är målat. Och lite på skorstenarna också.. se så fint skarvarna döljs när vi kladdat på mörk choklad. Precis som jag hoppades då jag valde att bygga skrovet och däcket av 12  separata delar för att få till avsmalningen i fören.

Nu måste det stelna ordentligt

I morgon går vi lös med kristyr och godisar. 🙂

3 kommentarer

  1. Tina

    Men, oj, vilket jobb!!! Jag är glad om jag öht får ihop ett skevt ”färdigmallat” pepparkakshus. Nu fick jag mindervärdeskomplex. Hemmamamma och allt… 😯

    Svar: vi har ju tränat några år…och så fuskar jag med smältlim. Är liksom ett måste efters han brukar inte välja så enkla saker att baka. Jag menar – hur får man ihop en pyramid utan riktigt lim??? Så ett färdigmallat fixar busungen själv nu – träning ger färdighet, du vet!!! . han gjorde ett i helgen. Helt själv. Kommer på bild senare.

  2. Matts Jansson

    Är den helt ihålig eller finns det stomme innuti, ett av mina empire state building i peppakaks deg mjuknade innan jul och kolappsade.

    Svar: den är ihålig. Skrov och däck. Thats it. Bus ville stoppa in nåt kul där i men det fick han inte.. haha…
    Vi har aldrig råkat ut får nåt som mjuknat. Men det kanske händer i år – vem vet. jag gräddar i alla fall delarna väldigt länge – så dom är riktigt hårda (eller spröda om man vill) 20 min för stora dela. Annars förblir dom lite mjuka, liksom…tycker jag.

  3. ☆ Cia

    Ser ju hur bra ut som helst!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑