Colour Beam Design

Igår kväll var jag på modevisning (med Italiensk Buffe.. mums). Det var Luleådesignern Eva Harnevik som visade sin klädkollection från Colour Beam Design. (Hon finns inte på nätet men säljer över hela Sverige och stora delar av Europa). Mycket linne, tunikor och färgglada kavajer. Och gortetexjackor med färg och applikationer. Snyggt men inte min stil.

Men så plötsligt kom det en kappa i kashmirull med rynk och rosa detaljer. Den ropade: Linda, prova mig. Och eftersom det här var en modevisning där publiken fick klämma och känna på materialen så fick man självklart också prova. Titta så söt… :roll:

På den  första bilden är det Evas väninna som visar kappan. Och då gick det ju att fota den hyffsat bra. Men sen försökte jag göra en modebloggarinsats och fota mig själv i spegeln. Vilket ni ser att jag INTE lyckades så bra med.

Jag skulle vilja ha kappan i svart. Och Eva sa att då är det vitt ”ludd” i kapuschongen och grå detaljer vid rynket. Fast jag skulle nog önska kvar det rosa… och det kunde jag få om jag vill, sa hon!

Men frågan är väl om jag är i behov av en sån fin kappa… Det är ju långt ifrån nåt jag får användning av på jobbet!

4 kommentarer

 1. Åsa

  Jättesnygg!!
  Fast, som du säger, den är ju inte så praktisk…
  Vad kostar den?

  3000! 😐 så jag tror nog jag lägger dom slantarna på annat… men man kan ju önska…

 2. Matilda Barnboksillustratör

  varför måste den vara användbar i jobbet? du kan använda den då du INTE är på jobbet istället 😉

  sv: ja det skulle jag ju iof kunna göra… om jag hittar dem vill säga! haha!

 3. Camilla

  Ha ha… fota i spegel är inte lätt och funkar oftast inte med blixt.
  Så söt! Blev det något köp? Det kan ju vara kul att ha en riktig finkappa till festligare tillfällen kanske? Om du känner att du vill köpa och önskar en anledning. 😉

  Nej, nej, inte det… det måste jag ju grunna på ett (bra)tag. Hon syr på beställning efter kundens mått…

  Men jag tror jag står över… lägger pengarna på annat (skoj)

 4. Cia

  Ja men bara du är värd den…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑