Cykelhopp

Trots att bus älskar att klättra och klänga och göra sånt som är ”lite farligt” så har han ännu aldrig lockats av att trixa med cykeln. Kan i och för sig ha att göra med hur det gick första gången han tog sig över ett cykelhopp. För dom som minns 2½ år tillbaka i bloggen/tiden så resulterade detta ofrivilliga hopp i ett brutet nyckelben.

Men nu har han faktiskt börjat göra annat med cykeln än att ta sig från A till B. Sladda, prova cykla i skogen och till och med hoppa. Dagen efter dessa foton är tagna blev hoppet större (med min hjälp) och det var tydligen jätteskoj. Och medförde heller inga brutna ben.

4 kommentarer

 1. Camilla

  Oh, det lät inte alls skönt med nyckelbensfraktur. :/
  Skönt att han är tillbaka på cykeln igen och vågar busa lite mer.

  Cyklat har han gjort – hela tiden. Direkt det helat. men han har aldrig varit typen som ”lekt” med cykeln. Men nu börjar tydligen det också vara roligt.

 2. Ann Catrine

  Grannens pojk är ute och håller på med liknande ”äventyr”.
  Min son står i fönstret och önskar han vore barn igen…
  (men sonen och hans kompisar får ett ryck ibland och har
  helkvällar med cykelkonster, fotboll på lägdan, åker bräda..
  Leker helt enkelt!)

  Kram

 3. Cia

  Hua…Jag tycker det låter läbbigt … Jag är visst harigare.

 4. Hanna

  Åh. Att hoppa med cykeln är skoj. Jag brukade cykla nerför trappor när jag var liten. Såna som hade två steg i par och sedan en bit asfalt innan det kom två trappsteg till osv… Fast längst ner var det tre trappsteg i följd och det var lite läskigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑