Då var det dags att börja

Nu är vi ”hemflyttade” från Lilla Gula – för två nätter. Och för att PACKA. Bilden ovan är gammal… jag har liksom inte riktig börjat än. Men jag håller på tvätta. Men imorgon – då kommer det se ut ungefär sådär på vårt varagsrumsgolv.

Men nu ska vi grilla hambisar till middag…

7 kommentarer

 1. ☆ Cia

  Heheh jag packar sista timmarna innan jag ska åka.. typiskt mig. 😉

  Väldigt spontan.

  Det här är SENT för att vara mig. Vi har ju bara morgondagen på oss… åker ju tisdagfm härifrån. Så JA det är dags att börja se över packningen. Nu är i alla fall resväskorna upphämtade. Och det mesta som är ”icke-kläder” börjar vara genomgånget.

 2. Camilla

  Jag brukar vara ute i himla god tid jämt, men nu sista åren har jag packat på morgonen faktiskt. Inte bra… Då vi bilat i Europa brukar jag börja ”provpacka” flera veckor före och se hur mycket vi får med oss.
  Men myysigt att packa! 🙂 Härligt att ha en resa framför sig. 🙂

  Vi lämnar hemmet på tisdag Morgon/fm så det är dags att börja packa.

 3. soffie

  vi åker iväg till mina släktingar i veckanmums med grillat
  fniss jag läste hamstrar först så jag va tvungen att putsa glasögonen;)
  ska ni packa för en tur till lilla Gul igen?
  kram

 4. soffie

  mmm guu va härligt för er hälsa medelhavet å Grekland från mej ,jag tar med en bloggpaus nu under veckan sticker till min moster i Vadstena,kram å njut varenda sekund:)

 5. ☆ Cia

  Puhhhh nu har kissarna fått bada… Det vare ett krig värre än alla andra… Men lite hår och hudflagor och allergener kanske vi fått bort.

 6. ☆ Cia

  Svar:Visst är det så inget fel att planera. Jag är bara så dålig på det. Men jag tröstar mig med att det inte gör så mycket.

  Ja kissarna kommer nog behöva ett par dagar för att förlåta oss. För det räcker ju inte med ett bad där Pympen skriker så att vi oroar oss för att någon ska anmäla oss för djurplågeri. Sen ska de fönas också för att inte bli toviga och kalla. De uppskattar det inte alls. 🙄

 7. trollmor

  Så roligt att åka iväg. Kramis ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑