Dagens Kreta – Lördag 21 juli

Dagens Kreta
Lördag 21 juli

Bus hade önskat gå bada i poolen på Corissia Park  istället för havet idag. Så efter lunch och då han sett klart bondfilmen han började se igår gick vi de fåtalet metrarna dit.

Dessvärre var det ingen höjdare. Fint – javisst. Fräscht – verkligen. Men det var ju BARA skugga. Höga träd över samtliga solstolar och dessutom parasoll. Hallå… Och hur kul är det liksom att bada i en pool jämfört med en härlig strand med fina vågor? Bus ledsnade, vi saknade solen. Alltså gick vi hem på hotellet efter bara ett par timmar. I morgon blir det helt klart stranden – som vanligt.

Gjorde bort att betala rumshyran idag. Då har vi den utgiften bortgjord. Antreas var väldigt noga med att höra om vi trivdes, om allt var till belåtenhet och påpekade att om vi återvänder ska vi höra av oss till honom så kan han göra en bra deal samt även hämta på flyget. Han sa även att vi kan rekommendera vänner och bekanta att boka här och uppge mig som referens så kan han fixa bra priser. Så nu vet ni det – bara maila mig för kontaktuppgifter i Georgioupolis… 🙂

Middagsplace valdes av bus. Han var pizzasugen och så fick det bli. Och mot våra principer beställde även maken pizza. Vi brukar äta grekiskt i Grekland. Men nu visste vi att här var det vedeldad ugn och superduper goda pizzor. Jag tog däremot pasta med skaldjur: räkor, musslor, krabba…

1 kommentar

  1. soffie

    pizza kan va gotti bland:) ååå va härligt ni har det men va trist att det inte fanns nån sol att där vid poolen det bästa är då man kan välja.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑