Dagens Kreta – Måndag 16 juli

Dagens Kreta
Måndag 16 Juli

– OK… om det var varmt igår är det inget mot idag. Inte ett moln, inte en vindpust, inte en våg. Helt underbart ljuvligt. Grader??? Vet inte. Har inte kollat. Men jag kanske skulle kika på nån vädersite och kolla vad dom skriver att här är. (uppdaterat senare: vi har ca 40 grader. We Like)

– Lång fm prommis. Till två små kyrkor. massor av foton, mycket att se och upptäcka. Bäst tyckte nog bus ett övergivet hus var – han trodde det var ett gammalt fort och hade förväntat sig gamla kulsprutor och sånt skoj

– Förövrigt tyckte busungen han saknade sina vapen så mycket så han köpte ett vapenset med kulspruta, handgranat och annat kollijox idag. Boys will bi boys.

– Middag med liveuppträdande. Traditionell grekisk musik och dans i folkdräkter. Allt lät lika. Boring. Så vi gick till hamnen och lekte med gummibandsraketen efter maten. Mycket roligare. Och så blev bus sugen på bada.. Typ fjärde gången idag.

2 kommentarer

  1. soffie

    å va härligt ni har det ta en ouzo åt mej:)

  2. Camilla

    Oj, 40 grader! Det skulle nog jag knappt orka… Jag tyckte att de 37 grader vi hade i Kroatien den vecka vi var där räckte gott och väl. 😉
    Men okej – hellre 40 än 15 som vi har här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑