Dags för ballemys igen…

… på vår stora härliga inglasade balkong på tredje våningen. I går var det regn och rusk (det syns på fotona)  och trots att jag körde med infravärmen på hela tiden jag dammsög,  putsade fönster, skurade golv & dammtorkade vinterdammiga möbler så steg tempen bara till 13  grader. Så nån premiärmiddag där blev det inte.

Men idag… sol och varmare. Inte varmt. Men varmare. Och i och med att rutorna varit stängda hela tiden så kunde vi frossa i hemmahamburgare i härliga 22 grader.

Det saknas ännu blommor. Alla pellisar står i trapphuset ännu. Och efter jag fotade ovanstående bilder kom jag på att vaxduken var ju bara ett gammalt minne från när bus var bebis och kladdade överallt. Inte brukar vi ha den längre… så jag slängde ut den och ersatte med rödvitrandig tablett.  Och matchade ett av blomborden dessutom:

Nu längtar jag efter att få lägga mig i solstolen med en tidning nån dag efter jobbet. En vardag allstå.. för helgerna lär vi väl tillbringa i Lilla Gula Huset, som vanligt.

1 kommentar

  1. ☆ Cia

    solstol=vardagslyx!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑