Dåligt inköp

loreal

Hmmm… detta är ett av mina sämre köp. Foundation i puderform. Alltså det nu så trendiga Mineralsminket. Denna produkt ska alltså vara både som foundation OCH puder  – i ett. Låter ju hur bra som helst… Problemet är bara att:

Jag kommer INTE överens med detta smink. Nope. Nix. Never!

Den vecka jag försökt mig på att använda foundation som ska appliceras med puderborste har jag lyckats med att:

– Få hudfärgat puder i tvättstället. Ser hur tråkigt ut som helst. Och har man sen lite bråttom till jobbet hinner man inte skura bort.. Usch! Resten av familjen tycker säkert det är hur smetigt som helst när dom upptäcker det och då redan har hunnit spotta tandkräm över pudret…
– Flera gånger har jag fått ”stänk” på tröjan. Hur irriterande är inte det. Man kan ju liksom inte torka bort det. Det smetas ju ut då…Som tur är har jag en ”cykeltröja” när jag färdas. Och byter till en lite finare när jag anlänt på jobbet. Så det missödet är det bara jag som vet av och ingen annan som behöver se (såvida jag inte cyklar omkull och hamnar på akuten!)
– Badrumsmattan har fått flera fläckar. I går morse blev det en GROTESKT stor. Suck.. och det var liksom DAGEN EFTER jag tvättade. Bort med mattan.
– Dessutom är jag urusel på få mineralpudret RÄTT. Det blir alltid tokmycket på kindbenen så jag ser överspacklad ut. Idag fick jag helt sonika ta bort allt sammans – fast jag inte hade tid. Och sätta på vanlig hederlig Cremefoundation. Såååå enkelt.

Ingen som är sugen på att överta min Loreal Mineral Foundation? Det är färg N3 på den!

Nähe.. tänkte väl det!  😕

4 kommentarer

 1. Cia

  Hmmm jag har inte sminkat mig för att gå till jobbet på flera år. Orkar verkligen inte hålla på med sånt på morgonen.

  Fast jag skulle kanske känna mig piggare om jag bemödade mig. Har skrivit en massa om femininitet, underkläder etc. och så varken sminkar jag mig går i högklackat eller kör sexiga underkläder för tillfället.

  *Ser generat ner i golvet*

 2. candygirl

  Cia: Jag går sällan osminkad… åtminstone mascaran är alltid på. Och på sommaren är jag ytterst sparsam med smink. Men vintertid.. jag liksom bara MÅSTE. Helst ögonskuggor. Jag skulle nog inte kunna leva utan ögonskuggor i alla möjliga kulörer… Jag äger nog nästan alla färger som finss.. till och med orange!

 3. Freddeland

  jag kan ta över den

 4. Sofie

  Det var ju lite tur i oturen att du gick och köpte den. Har kollat på den länge men känt mig lite tveksam… nu vet jag att det inte är intressant. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑