Dåligt SF

Åhhh… tur jag har semester. Annars skulle jag inte haft tid att bråka med SF:s internetbokningssida

Jag tänkte ta och boka upp tre biljetter på SF-biografen i Luleå till på Torsdag. Jag, bus och maken var sugen på lite 3d-film.

Men såhär gick det med den saken:

Försök 1: Jag valde tre platser och klickade i att jag ville betala med SF-presentkort. Fyllde i den långa sifferkoden som står på vardera fri-biljett. Men eftersom jag bara hade två presentkort och skulle betala en biljett separat så gick det inte. Bara att börja om bokningen. Ja, ja… jag får väl boka två biljetter först och sen en extra…

Försök 2: Jag valde två platser – en vuxen och ett barn. Och valde att betala med SF-presenkort. Fyllde i alla siffror igen. Och öppnade mitt e-kort för att betala extrasumman som tillkom i och med att presentkorten inte täckte kostnaden för 3D film. Bara för att upptäcka att det inte blev godkänt!!! Varför? Skrev jag fel kortnummer?

Försök 3: Samma som försök två. Alla siffror på biljetterna. Alla siffrorna på E-kortet. Samma fel. OK. Måste man ha ett FYSIKT kort? E-kort funkar nog inte????

Försök 4: Samma som försök två. Siffror i massor att fylla i. Skillnaden är att nu använder jag mitt fysiska VISA-kort. Och här framgår också att man måste ha ett kort med magnetremsa för att kunna boka och betala biljetter på nätet. Det borde ju ha stått tidigare på sidan… Men nu får jag ändå inte godkänt. Varför då??? Jo, mitt kort är inte kopplat till tjänsten Verified By Visa som banken infört. Det kom jag på alldeles själv, utan att SF upplyste mig om det. Bara att ta fram bankdosan och logga in på internetbanken och ansluta sig. Bläää…

Försök 5: Samma som försök två. IGEN. Nu med Visakortet extra säkrat mot banken. Men gissa vad??? Platserna har återgått till SF pga LÅNGVARIG INAKTIVITET.

Jo pyttsan. Har ju inte varit annat än aktiv.

Jag sket i att boka biljetter. Vi tänkte ändå åka till Luleå på Torsdag. Finns det platser går vi då. Inte sjutton slösar jag bort min tid framför SF-s internetbokning inte.

6 kommentarer

 1. Sofie

  Jisses vilket krångel. Hoppas ni får plats på filmen ändå 🙂

 2. Camilla

  Gah! Jag skulle nog ha givit upp redan efter försök nummer 2…

 3. Carina

  Men sånt där är ju så fruktansvärt irriterande så man kan bli galen för mindre, usch!

 4. Therese

  ja, det var ju inte det lättaste 😉

 5. annas Perssonliga

  Fy vad trist 😡 grrrr

  Hoppas ni får se filmen ändå!!

 6. Cia

  Skulle gett upp mycket tidigare. Fast peppar peppar jag har aldrig haft problem, det funkar klockrent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑