Jösses. Tiden går på tok för fort. Hinner knappt med. Och än mindre blogga.

Dan före dan började jag jobba klockan 06.00. I princip tomt med barn på huset. Och med en enorm it-crasch inom kommunen så är ju datorerna näst intill obrukbara. Med andra ord otroligt lugnt på jobbet.

Hemma redan till lunch. Började med att göra en deg och sen åkte maken (som också slutade tidigt) för att köpa nyårshummer. Fiskbutiken var dock stängd så vi köpte pizza till en sen lunch istället.

Sen, när bröden var gräddade, gick vi en promenad..

Tillagade en kycklingleverpastej till julaftonens knytkalas (dit även bröden samt sillen vi fixade här om kvällen skulle) samt började förbereda för kvällens uppesittarkväll.

Traditionsenlig hade vi provsmakning av julmaten samt spelade lite Bingolotto (3an och 4ans spel) Men det var så galet tråkigt att vi slog av TVn och gick och la oss. Vilken uppesittarkväll. I säng redan vid 23!

Vaknade efter nio på julafton. Fixade gofrukost och öppnade var sin morgonklapp. ❤

Sen la vi om planerna. En förkylning hade letat sig in i sällskapet vi skulle fira jul med. Och eftersom vi har 0% möjlighet att jobba hemifrån valde vi att hoppa av.

Vi tog sparken och gick och levererade julklappar samt maten vi lovat fixa samt fick med oss lite annat gott samt egna klappar tillbaka.

Sen spelade vi tetris-deluxe. Vi skulle nämligen lyckas få in både mat och klappar samt lite annat viktigt i bilen. Inte helt enkelt. Och för att underlätta öppnade vi ett par klappar som vi visste ändå skulle stanna hemma i lägenheten.

Var på plats i Lilla Gula bra precis klockan 14. Lite svalt inomhus då det hade varit minus 25.7 som kallast under veckan. Men det gick snabbt att värma upp huset.

Kalle i soffan under en filt och sen en varm dusch.

Fixade ett superbra julbord där vi kunde konstatera att chilisillen med lime och romsillen blivit helt perfekta och att kycklingleverpastejen var en höjdare.

Sent på kvällen tog vi tag i den enorma klapphögen.

Och några timmar senare kunde vi konstatera att vi måste ha varit otroligt snälla under året. Jösses så mycket fint.

Klockan gick fort. Hips vips var det juldag och innan vi låg under täcket var klockan nästan tre på natten.🙈

En fantastisk julafton, bara vi tre. Hade inte kunnat bli bättre. ❤🎅❤🎅