Datahörna

datahörna

Datorn har inte haft någon riktigt bra hörna i Lilla Gula Huset. Från allra första början belamrade jag vardagsrumsbordet – vilket jag inte gillar. Då ser det stökigt ut. Sen lyfte jag in ett lite för stort bord och ställde brevid sängen, precis där datorn står nu. Det funkade i sommar. Men såg lite inträngt ut.

Men nu har vi fått fixat en hörna på riktigt. Tre hyllplan i olika djup –  upphängda på skenor.

Den mittersta till datorn – såklart. Lägre än ett normalt data bord. Jag vill sitta mycket högre än tangentbordet när jag skriver. Den nedersta hyllan är till alla skarvsladdar och annat tråkigt som därmed kommer upp från golvet och underlättar städning. Och på den översta ryms sedan högtalare så vi kan lyssna på lite Spotify med trevligare ljud än de inbyggda högtalarna.

Nu ska jag bara hitta en lätt snygg svart hopfällbar stol också.

5 kommentarer

 1. Camillas dagar

  Oh, vad gulligt ni har i ert Gula hus. Jag förstår att ni trivs så bra där. 🙂 Perfekt med en liten datorhörna också.
  Kramar!

 2. Cia

  Tänk att jag tycker ert sovrum är det mysigaste rummet i lilla gula… Det känns så hemtrevligt. Har ett tips till sladdarna så det blir ännu finare. Antingen kan ni bygga en egen contactbox http://www.contactboxen.se/webshop.html#13eller shoppa en Finns skåp ochså som är smarta att sätta fast mobilen när den ska laddas…

  Den här tycker jag annars är väldigt snygg. http://www.deskstore.se/epages/deskstore.sf/sv_SE/?ObjectPath=/Shops/deskstore/Products/BL-CB01WH Funderar på ett par sådana till mig.

 3. Ulrika

  Fiffigt! Så gött att se att fler än jag samlar sladdarna på hög. Undrar när trådlös ström ska komma och då menar jag inte batterier som ska laddas utan just trådlös ström. zzzzzzzz…….Aj, kanske inte så genomförbart men det vore praktiskt.

 4. MissyElliot

  Vilken mysig liten hörna du fixat till… 😀

  ps. Jodå, lite lindring. Alvedon och xylocainsalva och ljumma bad och potatismjöl…Men han har ändå ont den lille stackaren…ds.

  kramiz

 5. annas Perssonliga

  Hej,
  Så fint ni har det i gula huset. Lite plats kräver smarta lösningar och datahörnan blev kanonbra!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑