En blåsig arbetsdag har tagit slut.

Vi har blåst omkring rätt mycket. På förmiddagen var jag med dom största barnen på två utställningar. Först fick dom titta på en massa isskulpturer och sen på en hederlig konstutsällning. (och självklart lite fika efteråt innan vi promenerade hem i blåsten). Sen i eftermiddag har jag varit ute i nästan två timmar i det blåsiga vädret eftersom vi var lite personalglesa (det är vi alltid på onsdageftermiddag) och då är det lättare att vara ute.

Har även hunnit med att torka golvet i skötrummet då ett barn fixat totalöversvämning. (sucka!)
Och så har jag sopat glas då ett annat barn viftade ned sitt mjölkglas vid mellanmålet så det gick tuuuusen bitar. (precis när jag var stressad)
Och naturligvis lite annat ditt och datt, som måltider, samlingar och vila…

Så nu när jag och lill-bus kommit hem – och IN – känns det rätt skönt.
 
Middag nästa. Sen blir det nog lite Yoga!