Den ofrivillige tjuven

färgglatt

Shoppingrundan i Luleå blev mycket lyckad. Men förutom det jag skulle ha och sånt jag hittade under shoppingturen så höll jag på komma hem med något helt annat. Och det ofrivilligt!!!!

 Jag passerade TV- och dataspelsbutiken Game för att byta in två gamla Xbox 360-spel . Det var det enda jag gjorde där inne – jag tittade inte ens i reahyllan. Inbyte och så ut igen… snabbt gick det. En timme senare stannade bus och jag för att äta glass och dricka kaffe. Svärmor gjorde oss sällskap. När vi ska gå därifrån kikar jag ned i kassen, som vi till viss del hade gemesamt eftersom vi båda hade inhandlade prylar i den. Där i ligger nåt jag inte sett. Nåt med sladd. Jag frågade vad hon köpt.

Jag har inte köpt nåt, svarar hon. Jag trodde det var nåt du köpt… inne på den där spelbutiken.

Ehhh… jag lyfter upp förpackningen och ser till min fasa att det är ett begagnat PSP som är prismärkt till inte mindre än NIOHUNDRANITTIONIO KRONOR. Gulp… HUR hade den hamnat i MIN shoppingpåse????? Det var ju bara att ta mina prylar och bege mig tillbaka till butiken… Och jag funderade flera gånger på vad dom skulle tänka om mig. Skulle dom tro mig när jag sa att jag INTE tänkt stjäla spelet.

Väl tillbaka på affären såg jag att det fanns krokar med liknande varor precis under kassadisken. Antagligen hade spelkonsolen ramlat ned i kassen medan jag gjorde inbytet. Men guuuud så skämmigt.

Nu var det, som tur var, ingen som verkade tro att jag talade osanning. Snarare tvärt om.

Shit happens, var det en av killarna bakom disken som  sa och skrattade åt mig.

Och jag törs med andra ord visa mig inne på Game i fortsättningen också

Det jag fick med mig hem – frivilligt – var en hel del. Bland annat den färgglada cykelkorgen och den nya bikinin i matchande färg på bilden ovan. Självklart blev det även en tur på Lush. Denna gång skulle jag ha ett par ansiktskrämer och en tvål. Och eftersom slutnotan där blev så dyr så fick jag en badbomb på köpet. Plus lite annat smått och gott på andra affärer..

Shoppade middag på hemväg. Ikväll ska vi smälla i oss rökta räkor, krabba och rom. I morgon ska vi grilla oxfilé. Mums…

3 kommentarer

 1. Kraaam

  Hahahaha – jag vet PRECIS hur det känns.
  Jag var inne i en butik en gång och kollade på underkläder jag jättegärna ville ha men visste att jag inte skulle ha råd med. Jag gick till kassan och betalade för ett par byxor jag valt ut istället och gick ut och vidare in till bokhandeln efteråt.
  När jag står i bokhandeln och tittar på kalenderblad så upptäcker jag att något hänger på mig……..en galge med lila spetstrosor har fastnat i min halsduk med fransar!!!!!! Jag springer ut ur bokhandeln för att skynda mig in till klädbutiken och upptäcker då att jag håller i kalenderbladen i min hand från bokhandeln!!!!!
  Snacka om att jag haft svårt att förklara detta om någon personal greppat tag i mig under den stund då jag stod med 2 ”stulna” prylar – jag skämdes nått fruktansvärt men det gick bra och personalen skrattade bara åt mig – phu!!!!!!
  😀

 2. trollmor

  Ja ibland kan det bli tokigt !
  Ha en fin dag
  kram ewa

 3. Cia

  Ähh eftersom du brukar gå dit, och sen gick tillbaks är det klart att de tror dig.

  Korgen känns helt rätt till din kultiga cykel. En modern ”svart” korg hade blivit såååå fel. Eller OK cykelkorg på den cykeln känns rätt oavsätt men rosa platbandskorg väldigt rätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑