Den passar ju!

I år är det 14 år sen vi gifte oss.( Och 24 år sen vi blev ett par.)

I veckan var jag ned i förrådet – för bus räkning –  och med mig upp hade jag min vackra brudklänning som min duktiga mamma sydde åt mig då det var dags att skrida uppför altargången.

Nu ville jag helt enkelt kolla om jag kunde ha den fortfarande.

 

Och titta. Jag kunde!!! Dock satt den ruskigt snävt över bysten – bara att inse: Jag hade betydligt mindre tuttar före jag födde, och uppfödde, en bus än vad jag har efter jag gjort detta. Men det kan jag absolut leva med 🙂 Resten funkade ju najjs.

3 kommentarer

 1. Pernilla

  Kan meddela att min bröllopsklänning krympt mååånga storlekar.
  Eller hur det nu är…?
  /P

 2. Maria Eliasson

  Wow, det är grymt imponerande. Jag och mitt hjärta har snart varit ihop 14 år, och jag har sparat vissa kläder jag hade då. Passar INTE måste jag erkänna, men jag är ju en bit på väg till mitt mål. Hittills -13 kg, men det är lååång väg kvar. Kram till dig snygga du <3

 3. ☆ Cia

  Coolt och vad vacker du var/är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑