Det gäller att välja var man ska uppföra sig

Busungen lever rövare på hemmaplan. Härjar och låter illa. Viftar och gör konstiga ljud. Dyker på sin far, kladdar ned glasögon och studsar upp och ned…jag börjar allvarligt fundera över om han plötsligt fått DAMP eller nåt sånt!

Och jag! Jag håller på att bli knäpp av hans röj, utveckla sinnessjukdom eller få spunk – eller någon annan onämnbar åkomma.

GE DIG! utbrister jag. Jag blir tokig. Är du sådär på skolan också?????
Grejen är att han inte är det, säger maken – som vikarierat i bus förskoleklass och sett honom agera skolpojke på dagtid.
Näe, säger bus. Och skiner upp som en sol:

Jag sparar all skit till här hemma!

7 kommentarer

 1. Cia

  Vart tvungen att dela med M och vi skrattade gott … 😀 😀 😀

 2. Cia

  M undrade föresten varför du lagt in Google översättning? Är det för att översätta från lappmål till svenska? 😉

  Föresten skarattade jag så jag grät när jag översatte det här inlägget till engelska, det börjar: ”Cheeky monkey liver robbers at home.” Leverrånande apor hemma… JO jag tackar ja…bus har många ansikten…inte bara Dart.

  Precis av den anledningen. Det blir så roliga översättningar så det är fånigt roligt!

 3. Farmor

  🙂 Tänk vilket klokt barnbarn jag har!!

 4. Sofie

  Hehehe… ja då kommer ni inte få det så lätt om han ska göra av med all energi hemma…hihi

 5. annas Perssonliga

  På ett sätt är det ju skönt att barnen ”sköter” sig när de är med andra… men jag blir också galen här hemma ibland på allt bus och jag vill inte…

  Ha en bra dag!

 6. Lena L

  Vilka coola presenter, för att inte tala om tårtan!!!! Törs inte visa bilderna åt min buse!!!! Han har för övrigt ”hållit hårt” i sina tänder, så till sist trillade ett helt gäng ut på en gång!!!!

 7. Lillemor

  ja vad ska en mamma till en 23 åring ha att säga, ge lite tipps. 😯 ……….. jo en sak jag inte trodde på när min dottra var 7år det var när någon sa *små barn små problem, stora barn stora problem* 🙄 men vet du Linda det stämmer det stämmer. 👿 Fast nu som 23 åring är hon inga problem alls 😆 men det fanns en tid mellan 12 och 17…………. 👿
  Ha en bra vecka//Lillemor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑