Det går i gult

påsk

Jepp.. nu är det gultonat hemma hos oss… åtminstone fram till påsk. Eventuellt tar jag med mig nåt till Lilla Gula Huset när vi åker för att fira…troligen den coola vita tuppen och kanske kycklingen i hatt på de två nedersta bilderna. Men fram tills dess får dom förgylla våra vardagsmiddagar här hemma!

Behöver jag säga att jag gillar att fira.. oavsett VAD som firas? Det ska MÄRKAS att det är extra mycket helgdagar när det är dags. För det är ändå rätt sällan som det är nåt som bryter vardagen ”på riktigt”. Alltså måste man ta vara på de tillfällen som ges…

*tycker Linda och laddar för lamm, sushi, godis, påskhäxerier och påskpresenter*

2 kommentarer

  1. Cia

    Hmmm Påsken får också vänta tills 2011 innan den firas. Då hoppas jag att ajg bor här i en nyrenoverad lägenhet värd att pynta. med ett källarföråd som har plats för påskpynt.

  2. Sofie

    Så mysigt med lite ”pynt” 🙂
    Jag kan kika på det i em och imorgon..skickar mms om jag ser några fina. Vilken storlek har du?

    (Ang designen, det är lugnt….jag gillade den så mkt så jag kan vänta) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑