Det kom ett SMS…

… jag hade ett paket att hämta. Ett stort paket. 32cm gånger 24cm och 6-7 cm tjockt.
Ganska lätt… eller snarare väldigt lätt.

Det var mycket papper. Spännande…

Och under allt papper låg det nåt litet.. något väldigt litet…
Och när jag öppnade den lilla plastpåsen så…

… var detta vad som kommit. Fem stycken refillstift till min Bamboo-penna.  Sååå nödvändigt av Dusstin Home att skicka dessa som postpaket. Med 59:- i frakt. För dom hade ju verkligen inte fått plats i ett kuvert med ett 6:- frimärke. Eller hur??? Men det kanske var ekologiska kartonger och att deras kuvert var kemiskt blekta och så tog dom sitt miljöansvar istället.. eller nåt sånt….

Nu visste jag ju vad som låg i paketet och jag visste även att frakten var ovan nämnda. Men stiften var svåra att hitta så jag beställde dom där dom fanns. Varje stift gick, förövrigt på ca 55:50 inklusive deras fina postpaketsfrakt. Men dom räcker rätt länge. Åtminstone dom gamla – som var vita. Dom svarta har jag aldrig provat…

9 kommentarer

 1. Camilla

  Vaaa? Snacka om resursslöseri.

 2. Hanna

  Ja, jag märkte också att lamineringsapparater är rätt varma invändigt. Brukar du också får skära loss det som sitter fast eller hade jag maximal otur? 😉

  Jag skulle tyckt att det kändes väldigt jobbigt att betala så där mycket i frakt för stiften.

 3. Malin

  Ha ha… Kul packning….

 4. Ann Catrine

  Det var det värsta!
  Ingen tanke på miljö där inte…

  Kul du vill vara med i min lilla utlottning!
  Lycka till 😉

 5. Åsa

  Nämen Guuud så onödigt!! Hur tänkte de där? 😕

 6. Cia

  Heeh jag var tvungen att be M gå in och läsa…
  Jag hade skickat dem i kuvert! Packar ofta i provpåse eller kuvert om jag vet det är en pyttig liten reservdel eller något sånt.

 7. Carina

  Men detta var ju spännande 🙂
  Skrattade när jag såg vad som var i paketet!

 8. ejmis

  Jag blir galen när jag får paket som är packeterade på det där viset…men vad gör man??

 9. Glenna Mendez

  Ha ha… Kul packning….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑