Det smälter

isigt

Ok – ena dagen -22 och nästa +6. Det svänger. Dubbla underställ en dag och galonbyxor en annan.

Vi som fryst is till luciaframträdandet på jobbet i morgon. Det är inget kvar i mjölktetrorna. Inte is i alla fall. Snölyktorna har också smält. Och ute är det snorhalt.

Men det finns en fördel – jag slapp frysa så mycket om fingrarna när vi genrepade luciasångerna i förmiddags… Så av den anledningen är det bra med plus. För spela gitarr i minusgrader är ingen höjdare. Varken för fingrarna – eller för gitarren.

6 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja nog visar vädret sina ytterligheter, snorhalt även här, blött å trist :-/ Hoppas inte snön försvinner, vill ju ha en vit jul! Här har vi nu gjort smällkarameller och pysslat ihop små kort som ska sitta på förskolefröknarnas julpresenter, men barnen lär väl inte kunna hålla tyst om vad det är till nästa vecka ;-P KRAM

 2. Sandra

  Ja väldigt ”omväxlade” väder hos mig med. Vill ju helst snö nu ända fram till nyår. Men skönt för både barn och pedagoger att slippa frysa på Lucia men synd på ”isbitarna”

 3. Pernilla

  Trist!
  Vi är vana med snöfritt och snömodd men uppe vid er….!
  Vi ska till Dalarna och tänkte åka skidor över jul. Lite orolig faktiskt. Det kanske blir en vecka med långa skogspromenader?
  /P

 4. Soffie

  Jisses va kallt ni haft det och det är allt ett konstigt väderprognosen i år . Vilken läcker bild, kram

 5. Pernilla

  Glömde säga att bilden är fantastisk!
  /P

 6. Camilla

  Cool bild! Du har verkligen förmågan att fånga det där lilla extra på nära håll i dina bilder, sånt där som jag inte hinner eller kan se.
  Töväder ja… me don’t like! Vi kanske åker på snöspaning till Harsa i morgon om vi är pigga och glada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑