Dom där lysande prickarna då?

spark

Dom här… som lyser på gården vid Lilla Gula Huset…

Vad är det nu då?

spark2

Jomen såklart en Spark.

En spark som inte riktigt är i skick att sparka med längre… den är synnerligen ”rekig” (om nu någon söderöver förstår vad jag menar) och så är den faktiskt för liten.. det är en juniormodell, tror jag..

Så den har fått lysa upp gårdsplanen dom senaste jularna. Så får den liksom göra nån nytta – trots allt..

spark3

Den här vita och fina snön som fanns på marken i söndags… hmmm… Den är numera en enda slaskig sörja. Vi har haft flera plusgrader och regn i två dygn.. så gissa hur vägarna ser ut… Och gräsmattorna… simbassänger!!!! Gahhh… Var visst hemskt att köra hem i eftermiddags. Tur jag bara skulle halka hem i mina gummistövlar.

Hemma har jag ikväll städat rubbet. Nu är lägenheten redo för julfint… på torsdagkväll tänder vi!

4 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Ja fyn halka å slask även här + förkylning och konferenser + jobb, vilket gjort november till årets absolut sämsta träningsmånad för min del, men tar nya tag å kommer igen i december tänkte jag 😀 KRAM!

 2. Pia

  Aha! Ja nu ser jag ju 😛 Den blev verkligen fin
  i sin ljusbeklädnad!
  Kramen

 3. Åsa L

  Jag gjorde en bock av granris en jul och trodde i min enfald att den skulle lysa upp sedan i mörkret så man skulle se konturerna men det syntes förstås inte, haha. Men fint är det ändå men mycket julbelysning tycker jag.

 4. Pernilla

  Jag lyckades få hit makens gamla spark. Från det att han var liten alltså. Den ska jag också släpa fram, hade jag tänkt. Ska sätta en kruka med granris på den, om den håller ihop.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑