Dubbat

image

image

Bara inse fakta. Det var dags för Ice-bugsen om dagens joggingtur skulle kännas säker. Tur jag har dom. Nu gick nio km ( ok då… 8,8) som på barmark. Tack för det Ice Bugs (och detta är tyvärr inte ett sponsrat inlägg… vilket vore bra eftersom jag snart har joggat tillräckligt många vintermil i dessa… tror dock dom får hänga med denna säsong. )

Sen – omedelbums – efter joggingen skuttade jag i det närmaste bara genom duschen innan jag hastade vidare till blodgivningen.

Dom vart lite bekymrade över att jag kom raka spåret från träning – och det utan att dricka nåt. Och det låg nog något i deras funderingar… för tvärt emot hur jag brukar känna efter en tappning (pigg med nästan överskottsenergi) är jag trött och till och med yr och svajig.

Nåja.. det är kväll. Middagen uppäten. Tvätten vikt och lagt i lådor. Och bilen utrustad med extraljus. Soffläge it is 🙂

3 kommentarer

 1. Pernilla

  Jag säger bara ”VILL HA!”
  Blod får jag inte lämna. Jag äter medicin och får inte vara med i gänget.
  /P

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Härligt jobbat, jag är förkyld men ska ut på en pw iaf tänkte jag, så min icebugs ska nog få komma fram de med 😀
  Ang ica så har vi en pytte butik på orten, mest matvaror, några leksaker å typ trosor å kallingar, men bland lamporna fanns dessa ljusslingor. Men på en stor ica finns de ju garanterat, antar att vi i landsortshålan har ett ihopplock av icas utbud… Ha en toppen dag! KRAM

  Svar: Åh… då finns dom säkert på den pyttelilla icabutiken som finns vid lilla gula huset.. dom har så – ett hopplock från många!

 3. Camilla

  Jag kikade på Icebugs för några veckor sedan och blev rädd då jag såg hur rejäla dubbarna var. Jag kommer att fastna, snubbla eller vricka fötterna. Det känns jätteskumt att springa med dubbar, men det kanske inte är så farligt som man tror. Och ja – pannlampa ska inhandlas snarast möjligt. Jag var livrädd för att snubbla i mörkret på någon sten eller rot.

  Svar: Man fastnar INTE. Och man för supergrepp på is, jord, frusen sand och dyl. På asfalt känns det knepigt – men där springer man ju inte många meter – och i lössnö är det inteheller så bra. Det packar igen dubbarna. Men det är ju oftast trampat/kört/sprunget där man joggar så det är sällan man har det problemet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑