Äntligen dubbfritt. Ja inte på bilen… Så långt har vi inte kommit än… men på fötterna.

Och eftersom mina hälsenor tillåtit mig jogga hela vintern (och tillika åka lite skidor – om än med lånade skidskor – ) stod jag i valet och kvalet: Skulle jag ta mina gamla, slitna dojjor (som trots att de var redo för joggingpension redan förra barmarksäsongen ändå fick rycka in då nyinköpen verkade orsaka just onda hälsenor) eller skulle jag ge förra årets snyggingar en chans?

Valde det sistnämnda… och vände redan i första halvtrappan. Det skulle inte funka. Dessa är – och förblir – ett par djävulsskor.

De gamla funkade däremot.  Skönt! Fast dom måste å andra sida bytas ut… annars kanske knän och rygg börjar protestera.

Klockan halv fem slängde jag in en lergryta med kycklinglår i ugnen… Sen gick vi och bastade, i bostadsrättsföreningens fina bastu. Sååå skönt.

Och jag var visst pinsammare än pinsammast när jag gick hem… dvs korsade gatan… med handduk över håret. 

Vilken Pingla!

Middagen var sedan färdig direkt vi slängt ihop en sallad.  Smidigt.

Och så klickade vi hem lite kul… har haft ett presentkort på 1000 spänn hos CD-ON liggande i 364 dagar… det förfaller i morgon… nu är det uppshoppat.