Så tog påsken slut

Vädret hade ju kunnat vara bättre denna påsk. Inte många grader varmt och snålblåst… fast på påskdagen och annandagen fick vi se solen iallafall…

…och vi har varit ute. 

Och jag lyckades även få till tre halvmilsjoggar på fyra påskdagar.

Nöjd.

En annan sak jag är nöjd med är att jag äntligen tagit hand om fotona från förra sommarens Greklandsresa. Hade väl än 5-600 bilder i kamera och mobil. Dessa grovrensades ned till knappt 330 innan de tankades så över till dator. Och nu har jag sållat ned antalet till drygt 120.  

Yes! Dags att börja sammanfoga bilderna med text så det blir en bok.

Påskharen tittade förbi till Lilla Gula Huset i går eftermiddag. Trevligt värre. Och gopresenten kommer passa fint nån lördag framöver. ? Tackar!

Hemma i lägenheten är vi inne på 12e dygnet utan bredband. Åtta switchar är visst pajj… ev.  nåt ytterligare fel. Så för att slippa surfa upp all Mobildata tog vi med oss mobila bredbandet hem från Gula Huset. Annars lär väl ungen bli tokig under sitt påsklov. ???

Mitt ”påsklov” är slut. Fyra dagars arbetsvecka väntar. 71 dagar till sommarledigt… och av dessa jobbar jag 48, tror jag. Längtar så jag blir galen!!!

1 kommentar

  1. JUNITJEJ

    Så trevligt att påskharen kom på besök!

    GRATTIS! Kolla in här: http://www.junitjejen.se/2017/04/pasktavling.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑