Dukningen julen 2010

God fortsättning på er…

Jag tänker inte summera julaftonen i ett och samma inlägg utan det får komma bit för bit. (Men om någon undrar så var den hur som helst PERFEKT.)

Först ut kommer årets juldukning:

Eftersom vi bara var sex personer den här julen – vissa utflyttade norrläningar behagade inte återvända denna jul och mina föräldrar firade med syrran – så rymdes vi i köket. Vi brukar ju annars få möblera om och äta i busungens rum, men i år klämde vi in oss i köket.

Dukningen fick, som synes, gå i rött och vitt med polkagristema (med inslag av silver och beige). Först valde jag helt vita tallrikar också, men ändrade mig efter ett tag. Servetterna syntes för dåligt på dom.

Duken var inget annat än ett vitt lakan och servettringarna var gjorda av silverglittrig ståltråd. Samma ståltråd använde jag även att dekorera ljusen med, tillsammans med vanliga röda sidenband. Under ljusen hade jag bara klippt ut rundlar i silverkartong.  Enkelt…

2 kommentarer

  1. Cia

    Inte oväntat jättefint.

  2. Sanna

    Det är alltid så roligt att kolla in på din blogg – du ägnar så stor tid till att göra fint och vackert omkring dig, oavsett årstid och firande. Man blir verkligen glad över att se alla dina kreativa saker.
    God fortsättning på julen även om du ”julat” klart.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑