En av årets första riktigt härliga dagar!

skrillor älven

Det här med att sluta tidigt en dag i veckan är verkligen ingen nackdel nu när det börjar bli härliga dagar ute. Idag har vi haft toppenskönt väder och det blåste inte alls. Så jag och bus packade ned choklad och mackor och begav oss ned till älven för att åka lite skrillor. Dock var det inte världens bästa skridskois – snarare promenadväg. Men so what. Perfekt för en vinglig 5½ åring var det i alla fall.

Sen smakade det mums med mellanmål ute i solen!

4 kommentarer

 1. Cia

  Jamen ett par såna dagar kan jag tänka mig…men inte för många…Snö är inte min grej 😉

 2. Veronica

  Det ser ut som en underbar dag på alla sätt! 🙂

 3. Åsa.S

  Det ser jättehärligt ut… fast jag tycker det är såååå otäckt med isar…

  Ha det fint!

 4. Nina

  Absolut! Jag ska formatera datorn i helgen och efter det ska jag testa den. Men såg nu är jag blev lite blåst på priset. Jag gav 995:- och den kostade 610:- på nätet med frakt. Men men 😀
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑