En ganska vanlig onsdag

Nu har vi äntligen vitt på marken. Inte bara 2 cm. Utan säkert 5. Stooor skillnad på ljuset. Och så skönt ute.

Började dagen med att köra upp sjuttonåringen ur sängen klockan 7 för en tabata. Sen dusch och frukost. Och jobb.

Förresten har jag nya julröda brillor! Dom rosa pajjade.

Efter jobbet blev det mest måsten. Men självklart god middag.

Och eftersom det inte togs några skolfoton denna coronahöst har jag fixat egna nu ikväll.

Fördelen med att fota på hemmaplan är att man inte behöver välja frisyr innan fotograferingen utan kan skifta mitt i.

1 kommentar

  1. Therese

    Så skönt med torsdag och nedräkning, och skönt för er med vitt. Tar snö alla gånger i veckan denna årstid så det lyser upp! Dock härligt med bara några minus, då kan jag vara ute och springa, så fort det blir kallare än minus tio så funkar det inte för mina luftrör – då får jag ta inspiration och köra inne/hemma träning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑