Det är fortfarande segt på Blogg.se och jag har förstått att det inte bara är hos mig (tack och lov) Till på köpet har bredbandsbolagets fiberlina legat nere idag. Visserligen har jag jobbat och inte behövt nätet hemma men maken har varit hemma och det är ju alltid precis när det inte funkar man behöver internet!

Snön ligger kvar. Och det ska visst bli kallare. Det är perfekt pulksnö i backen hos oss. Lill-bus flög som en vante i hoppen. Haha… tur jag inte åkte – då hade jag nog haft blå rumpa i kväll!

Idag har jag jobbat som vanligt. Det har varit lugnt på jobbet. Vi har dramatiserat Bockarna Bruse och så har jag haft sångsamling med husets barn. Den sista med "vanliga" sånger. Nästa vecka börjar jag med Luciasångerna.

image60
Det här är min sånglåda…Innehåller olika djur, figurer
och saker beroende på vilka sånger vi sjunger för tillfället.

Det gick riktigt bra att sjunga idag. Blev bara liiite hes och kraxade bara ett tag efteråt. Visst känner jag att rösten ännu inte bär men det verkar trots allt gå åt rätt håll. Har ialla fall ringt VC och fått tid nästa måndag. Har jag inte blivit bra tills dess så får dom kolla upp mig. Det kunde visst ha blivit knutor på stämbanden sa dom…

Slutade tre och då var jag och Lill-bus på biblioteket. Vi är där minst en gång per månad. Det läses en hel del hos oss.. mest barnböcker. Vi börjar med en Pippi Långstrump ikväll. Jag läser mer tidningar.. böckerna hinner jag inte alltid med. Men på somrarna slukar jag böcker som sjutton…

Sen har vi städat lite..

Och nu är det dags för Lill-bus att hoppa i duschen. Jag tror jag gör honom sällskap.