En helt vanlig tisdag i maj

rosor

Tisdag – och tråkvädret fortsätter. Ok.. det är sol emellanåt. Men kallt. Och mitt vad det är så snöar det. Inte så det blir vitt, men ändå…

Fast det är ju så här det SKA vara… men längtan finns ju efter sol och värme, tunnare kläder, balkonghäng, kvällspromenader i ljusa kvällar… ja allt sånt..

Men det får inte komma för tidigt – för då blir vi utan när det väl är meningen att det ska vara sommar. Så vi härdar ut – och längtar.

Just hemkommen efter 10 km löpning. (När kallas det förresten för löpning? Vad är skillnaden mot jogging? Och när springer man?) Nu ska jag bara ta en kvart eller så med min rockring innan jag tar tag i städningen…

Ikväll ska vi göra hemmagjord supergod pizza.

Och snart är det helg igen.

10 dagar till Ugglas krogshow på Coop Arena, Luleå
18 dagar till morsdag
23 dagar till Krisitihimmelfärds och en långhelg
31 dagar till nationaldagen och en till långhelg
37 dagar till skolavslutningen och ungens sommarlov börjar
45 dagar till midsommarafton och en till långhelg
53 dagar till semestern – och vi rivstartar med avfärd till Grekland samma dag!

 

5 kommentarer

 1. Therese

  Mycket att se fram emot nu, gillade din lista! Å bra med mil OCH rockring. Här blev det en kort men hyggligt snabb runda. Men till helgen siktar jag på en längre runda.

  Svar: Ja den där 1,7 kg jäkla knöliga rockringen gör en alldeles mörbultad. haha…

 2. Pernilla

  Joggade gjorde man på 80 och 90-talet. Springer gör såna som jag. Löper gör hundar, haha, och såna som du, som har kondis att springa fort och länge.
  /P

  haha…. tack för den förklaringen. Då vet jag!

 3. lillsyrran

  För mig går gränsen strax under 5 min/km (typ 4:45 på plan mark). Då kommer känslan av att man ”dras uppåt” och inte sjunker ihop i steget… Önskar bara att jag kunde ha den känslan under längre sträckor. 🙁
  10 km… Bra jobbat! Rialoppet till sommaren!? Jag lovar att heja!

  Svar: då löper jag aldrig, typ… ska vara nåt lopp då där det kanske är nån som flåsar mig i nacken. haha… för det är nog ca 5,30 per km i snitt skulle jag tro (uppskattat, alltså. jag tar ju sällan tid)

 4. Camilla

  Du har ju jättemycket kul att se fram emot! 🙂
  Här är också kallt igen, sommaren försvann så fort det blev maj.

 5. Camilla

  Sv: Det är nog lite svårt om man inte vet, men jag har gått yogakurs genom jobbet faktiskt, för 5-6 år sedan. Därefter har jag både yogat hemma och i grupp mer eller mindre regelbundet. Sista åren har det blivit mer annan träning. Det är underbart då man kommer in i ett yoga-flow och utövar det regelbundet, då ger det bäst effekt. Jag sover mycket bättre då t ex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑