En mycket gammal ängel.

Tror jag visat den här tidigare – för många år sedan. En gammal teckning jag gjorde när jag var 5 år. En teckning som jag själv tycker är helt underbar (och som tydligt visar att jag egentligen inte utvecklats alls sen fem års ålder  – jag tecknar ju fortfarande precis likadant!)

Jag hade för avsikt att fixa till bilden lite – för att kunna framkalla den. Kanske på Canvas. Originalet är nämligen synnerligen blekt. Tapebitar i hörnen (näe inte dom här ovan, dom är fake) visar på att den hängt uppe så den har nog blekts av solen.

Nu har jag gjort slag i saken. Bilden fotad, kontraster och lite annat fix ordnat. Nu kan jag framkalla den. För den här skulle jag vilja ha som tavla.

1 kommentar

  1. Camilla

    Underbar! Vilka detaljer! Du var duktig redan då. Det ska bli kul att se resultatet på ev canvas sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑