En riktigt vardag

ungen_år6

Så här ser min ungen ut när någon annan än jag fotar honom. Årets skolfot är här. Sista från skolan han går på nu. Nästa är är det ny skola och högstadiet som gäller…

Måndag – och jösses vilken ljudnivå det är på barnen i början av veckan. Den är ju alltid hög, men både tempo och volym är högre i början av veckan.  Tur det ännu är skönt uteväder så vi kan vistas mycket på gården. Där fanns det ju idag massor med vatten efter helgens regn. JÄTTEKUL!

Akutbokade en klipptid till i morgon. Jag jobbar egentligen 6:30-18 i morgon (först mitt ordinarie pass till 15 och sen möte 16-18 och då brukar jag passa på att ta ut lite extra planeringstid timmen där emellan). Men eftersom jag för tillfället totalt saknar frisyr så passar jag på att klippa mig där mitt i den här gången. Håret är ojämt långt, slitet och så har jag troligen tappat en massa hår i sommar… suck. Inte så svårt att gissa vad det beror på…

Nästan alla matbeställningar inför begravningen har kommit in. Saknar bara en handfull. Och så väntar vi ännu på att prästen ska höra av sig. För säkerhets skull mailade jag henne nu i eftermiddag.

Måste även beställa tårta till kaffet efteråt samt fixa med blommor.

Och så har vi en del saker som ska till Gula Huset innan begravningen. Typ gamla fotoalbum som de som kommer samtliga förekommer i. 🙂

Nåja.. än är det några dagar kvar till den 2 oktober. Tur det.

5 kommentarer

 1. Kajsa

  Hej på er! Tänker mkt på er! Vet inte om pappa Bo hört av sig, han är på resande fot som vanligt. Han kommer upp till begravningen, har bokat rum. Tyvärr hinner inte jag till min stora sorg, landar från Australien precis innan.. Hoppas ni alla får livet att gå vidare (är ju tvunget), vet hur mkt praktiska saker det är att fixa. Många kramar från ”down under”!

 2. Fröken M

  Vilken fin bild !!
  Här fick barnen bara ta gruppfoto i år :/

 3. Therese

  Så fint foto! Beställde just Lurans skolfoto, och slog till på en liten kalender till mig själv med hennes foto på 🙂 En kul grej som gör vardagens planerande lite mer guldkantat får man hoppas! KRAM

 4. Pia

  Var rädd om dig min vän!!!! Sedärja, fine unge herrn på bild 😉 Visst är det kul att se när någon annan har fotat dem.
  Kramen

 5. Åsa L

  Men asså – vad fiiin han är pojken. Minns han som busungen men nu är har han ju tonårslooken. Stilig!!

  Ja usch vilken tung och ledsam tid ni har framför er blandat med mycket känslor och minnen. Tänker på er!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑