En salig blandning

viol

 

Nu har vi haft ett par gråa dagar där tempen bara orkar upp till typ 16 grader. Det lovas varmare till helgen och veckan… hoppas det är sant. Men violerna orkar sprida lite färg i alla fall…

Veckan har – för övrigt – känts otroligt lång. Och ändå är det en dag kvar innan vi får göra helg… jobbigt har det varit.

Men jag har i alla fall fått ihop mina kilometer i joggingväg, knallat några promenader, och fått hem mycket efterlängtad cd.

hammerfall

Äntligen en skiva från dom som låter som den ska. Deras förra – Infected – var inte värd att inhandlas – vilket vi inte heller gjorde. Men alla deras övriga står prydligt i hyllan, tillsammans med några cd-singlar och cd-maxis… Ett av mina absoluta favvoband.

Skivan har ännu inte hunnit snurra så många varv i cd-spelaren. Men den är rippad över till mp3-spelaren så jag ska kunna springa  takt till Bushido , Hectors Hymn och  We wont back down.  Och när Origins startar tror man plötsligt att man fått på en Freedom Call-låt… inte mig emot. Det är också ett favoritband så…

Om arbetsveckan har vart (är) lång så har vardagkvällarna gått desto snabbare… jag har haft massa projekt som tagit en del tid i anspråk och har knappt hunnit ägna ungens födelsedag en tanke. Tur presenter är fixade sedan tidigare.

Tårtbotten har jag dock hunnit baka:

tårtbotten

 

Och ikväll har jag gjort smörkrämen som ska mellan.

Han har även önskat smörgåstårta till i morgonkväll och hemmagjorda chickennuggets till födelsedagsmiddag.

Och så får det bli.

Hans fest – för kompisar – blir först om två veckor. Han har nämligen önskat sig en ”fångarna på fortet-fest” och jag hade OMÖJLIGT hunnit fixa nog många uppdrag till i helgen. Och inte till nästa heller – dessutom måste vi ju hinna få iväg inbjudningskorten ett tag innan också…

Puh.

Ska bli riktigt riktigt skönt med fredag i morgon.

 

3 kommentarer

  1. Therese - Sockenvägens Söta

    Tur att du är så bra på att planera å fixa, låter som ni får en fin helg nu å så bra kalas om några veckor. Ha nu en fin helg och lycka till med dina 2,5 mil, för visst var det det du skulle ge dig på? KRAM!

  2. Camilla

    Kikar in och önskar en god och mysig helg! Jag blev inte borta från bloggen så länge som jag trodde, tack för att du saknade mig.

  3. chillitanten

    Duktig du är ! Roligt med kalas. Känns lite som vi börjat om med barnbarnet som hunnit bli 2 år . Usch så tossig jag är då det gäller henne. Bara smälter när hon visar sig. Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑