En till härlig dag

Söndagen var lika solig varm som lördagen.  Tvättmaskinen fick verkligen göra rätt för sig när torkvädret var perfekt.

Tog mig även denna dag ut en joggingrunda. Gick sååååå galet trögt. 

Puh alltså. Får väl skylla på hämtpizza till lunch och solslappande på bästa solarstället: ungens studsmatta (som vi lånade då han var iväg och badade). Och så värmen. Tre ingredienser som säkerligen segade ned benen rejält.

Det smakade vääääldigt bra med hemmagjort iste när jag plågat mig i drygt 7 km.

Ruskigt God, faktiskt. Och vacker. Bryggde genast en kanna till som står redo i kylen nu till idag (fast nån har knyckt solen!!!!)

Sen blev det lite nyttigare middag. Måste ju balansera upp semesterstartens svullirullande:

Grillad laxöring med Hoisin och chiliglaze samt sallad med kikärtor, mozzarella och koriander. Men mums…

Nu är måndagen startad… 

Mulen, men redan 22 grader. Hoppas vi kan locka tillbaka solen. Annars har jag massor av innegöra (tyvärr). 

2 kommentarer

  1. JUNITJEJ

    SÅ härligt ni har det!

  2. Matts Jansson

    Men så gott det ser ut , har du något bra knep ? hur får du så fin färg, min blir så grumlig

    Svar: Nope… men det här var ett fruktte.. tror inte det innehöll nåt svart te alls. Bara torkad frukt typ. Tog slut efter kannan jag gjorde tills idag så jag har inte kvar påsen. Men det fick dra länge, tillsammans med honung, som sötning.. sen silade jag bort teet/fruktbitarna helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑