En till knäuppdatering

knä4

Någon undrade hur jag lyckades snitta upp knät på en ruta i fredags. Och så här kan man väl illustrera hur det gick till. Den första bilden visar hur fönstret SKA se ut när det hänger på plats. Ordentligt ihophakat. (Fast den här bilden är ritat sett från insidan)  Det som hände mig var att dessa hakar hade släppt och när jag skulle haka lös fönstret (från utsidan) för att fortsätta slipa gick det som på bild 2. Fönstret delade på sig och ena rutan klirrades rakt i mitt nedhukade knä. Och skar därmed upp det…

Såhär ser mitt knä ut nu… ungefär…

knä3

Det sprättar upp lite då och då så i morse hade jag fullt med små och större blodfläckar på täcket i sängen… Inte mycket fräscht!

2 kommentarer

  1. Cia

    Jaha ja vem hade slarvat med hakarna då?

    Hehe tur du inte bor med mig …. Inte mycket fräscht någonsin…Alltid ställer jag till med någon blodfläck. Hopplöst.

    Men du har i alla fall fått vettig tejp att hålla ihop jacket med, alltid något.

  2. candygirl

    Cia: ingen hade slarvat. Vi hade varit delaktiga båda två när vi hakade på kvällen innan… så jag vart verklgien jättesnopen när rutan kom farande som värsta projektilen rakt i knät. Det första jag tänkte var ; Skit – fönstret pajjade. Först sen såg jag att jag snittat upp knät…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑