En till teckning

rödhårig donna

Alltså… man kan tro att jag har lite att göra… men så är fallet inte. Jag har tokmycket att göra. Just därför hamnar jag framför datorn i färd med att rita en bild! Inte nu efter jobbet alltså, utan i går kväll…

Så kan det gå!

Nu är vi redo för att åka till Gula Huset.

Ha en skön fjärdeadventshelg allihopa…

(måste komma ihåg att vattna granen innan vi åker bara!)

4 kommentarer

 1. T H E R R E fotoblogg

  TACK! 🙂

  Ha det så mysigt i helgen! 🙂

 2. Ulrika

  Fin. har du köpt dig nått ritbord än?

  Jag kom på en annan rolig grej man kan göra. Tog ett foto på mig själv, gjorde det svarvitt och färglade. Ganska nöjd faktiskt. Kul var det iaf. Resultatet ser man till höger på bloggen om man rullar ner sidan lite.

  Hoppas ni har det mysigt i ert lilla gula hus!

 3. Maria

  Du är så himla duktig Linda !!! Grymt impad är jag som vanligt 😉

 4. EVA

  Nu tar jag ledigt från bloggen några dagar och vill önska dig och de dina en underbart härlig jul !!!

  ***
  JUL-KRAAAM från EVA !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑