En ynka dag kvar

Fatta. I morgon börjar semestern. (Sen smäller det till och vips har fem veckor passerat… ?)

Bättre väder idag. Inte ok. Men inte skit.

Tant införskaffade läsglasögon i solbrilleutförande. Med progressiv funktion. På OKQ8. Redo för solstolen.

Och så fick samma tant sig en joggingsväng:

Eftersom jag är singel några dagar – då de mina flyttat till Lilla Gula – gapar kylskåpet tomt. I går fick jag till en middag med en gigantisk kronärtskocka

… idag fick kinarestsurangen stå för maten.

De mina gick ut och åt – men blev besvikna. Däremot förberedde de morgondagens middag

Lägg till hummer och musslor så har vi ”fira-semester-middagen”.

Och medan maken rotade i frysen tjuvkikade ungen.

Så – ni ser. Jag är rätt uppdaterad trots att jag är 25 km bort.

I morgon hämtar dom mig 

Men nu måste jag gå bädda rent min säng (ok makens oxå). Annars får jag sova på soffan.

3 kommentarer

  1. Åsa L

    Haha, ni är liksom uppdaterad vad som händer och sker fast ni inte är på samma plats :-). Ibland kan det var skönt att få nån kväll för sig själv men blir det dagar så längtar man efter varann ;-).

  2. Maria Eliasson

    Lika snygg som alltid, och ja, jag håller med dig om att bloggandet är bättre än Facebook (tänkte på din kommentar på min blogg) men samtidigt har det varit skönt att haft en bloggpaus, för nu är jag laddad igen 🙂 Tack för bea-tipset. ska testas!! Sen ska du också veta att jag läst din blogg heeeela tiden, men när jag själv inte bloggat har jag lixom varit väldigt usel på att kommentera. Det går liksom hand i hand. Men nu är jag som sagt back on track igen *asg*

  3. Matts Jansson

    Hur lagar ni till bläckfisken och räkorna ? hur friterar ni dem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑