Examensbilder – lite i efterhand

examen-13_4examen-13_2

examen-13_3Fullspäckade dagar gör att jag ligger lite efter i fotohanteringen. Här är i alla fall 12 dagar gamla foton – från när min numera stora bus slutade årskurs tre.

Mulet men regnfritt (och ganska kallt). Och jätteduktiga barn som sjung (men dom lägger jag inte ut här på bloggen). Sen hade ungen önskat smörgåstårta till middag – vilket beviljades.

Jösses. Tänk – om nio veckor börjar han mellanstadiet.  Inse att jag måste börja vara ganska gammal!!!!!

 

 

3 kommentarer

 1. ☆ Cia

  Nä 25 är ingen ålder!

  Svar: nä du har ju sååå rätt… :-)))))

 2. Pernilla

  Gammal?!
  Håll i dej nu, men om du inte visste det blev jag mormor vid 42. Vill du veta hur det kändes? Haha! Så kan det gå! Det är nu tre år sen och även om de inte bor i vår närhet, är det underbart att var mormor, även om jag är en ung en. Så lyckades jag vända på det hela.
  /P

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Härliga examensbilder! Trist med regn, här hänger det i luften så jag var ut och sprang runt sjön. Gäller att passa på, kvällstid har jag svårt att ta mig ut då maken oftar jobbar å barnen är för små att var själva. Så efter två dagar utan jogg så var det så skönt att ta sig ut igen! Hoppas åskan ger sig och att det går bra att grilla <3 KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑