F.d. ettagluttare

Liten bus börjar bli stor.

Examenskvällen blev mycket lyckad.  Snygg kille och jättefin avslutning (som dessvärre innebar ett stycke borttappad slipsnål. Men, men…). Och sedan blev det en superduper glad unge när han fick en examenspresent som hette duga. Alla LEGO-invigda vet vad jag talar om när jag säger Ninjago. Och om jag då dessutom tillägger den största borgen med, enligt bus, den häftigaste skelettninjan, så kan ni förstå att lyckan vart fullkomlig.

Jag trodde ALDRIG jag skulle få DEN!!!!!

Så lite snacks och godis. Några gäster. Och önskemiddagen – sushi. OCH grillad lax. (ja, han hade faktiskt önskat BÅDE sushi och grillad lax. Och vad gör man inte för sitt barn om man har bara har ett…..)

6 kommentarer

 1. Carina

  Så mycket man bara kan svara jag på den frågan 🙂
  Också måste jag erkänna att jag har ingen som helst aning
  om vilket lego du beskriver, pinsamt 🙄

  svar: Ok.. det var den här han fick:
  Ninjago

 2. Camilla

  Åh, fina killen! 🙂
  Så klart att han ska få sin önskemeny. 😀
  Sushi… muuums! Det var länge sedan nu för mig. Måste nog fira min semester med det på fredag tror jag.

 3. ☆ Cia

  Oj oj absolut det coolaste…

 4. Sofie

  Du får hälsa från oss.
  En riktigt snygg examenskille och stor har han blivit också 🙂

 5. Åsa

  Men, vilken tjusig kille!!

 6. soffie

  å va fin han är din son!va roligt att han fick det legot han ville ha,
  må gott å hälsa Bus att han ska ha ett härligt sommarlov:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑