Fågelsång

Förra helgen hängde vi upp en fågelholk på en av tallarna alldeles bakom Lilla Gula Huset. Och nu är det en liten flugsnappehane som sitter i det trädet och sjunger och lockar på en hona. Han tycker nog han hittat det perfekta huset och söker nu en fru som vill flytta in i det med honom. Han verkar rädd för att förlora sitt förstahandskontrakt på huset för han lämnar knappt tallen. Han bara sjunger och sjunger….

Förövrigt är här strålande väder. Vi har femton grader varmt redan klockan 10 på morgonen. Verkar ju i alla fall lovande!

3 kommentarer

 1. Åsa

  Vad avis jag blir på vädret… hmmm här är typ 5 grader o gråmulet! =(

  Pssst… nu har jag lagt ut bilder…

 2. MissyElliot

  Åh, vad härligt! Låter verkligen som om våren kommit till er…
  😀

 3. Sanna

  Vilka fina foton du tar.
  Jag tycker det är skönt med en ledig dag men längtar till fredagen. Det gör även min dotter. Även om det bara blir fritids imorgon så stormtrivs hon. Jag är så glad för detta. Likadant med sonen. Han har många kompisar där. Jag är inne i en period av stress. Jösses, vad mycket att göra inför hemtentan och slutstudier och sedan förberedelser inför mina sommarstudier. Ska läsa två barnlitteraturkurser på Mittuniversitet. Ska bli sommarkul men trots att jag pluggar heltid så har jag tagit ledig 6 veckor åt barnen. De kommer nog få några ledighetsdagar lite här och där ändå. Jag brukar vara duktigt på att jobba ikapp.

  Idag har det varit molningt här. Nästan så att man känner av åska och regn fastän det aldrig kommer. Blir sådant lågtryck som känns i hela kroppen. Tycker luften är skön och att det är en sådan stillhet ute.
  Ha en fortsatt skön kväll.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑