Färdighoppat

Jaha.. så var den här kuliga leksaken undanplockad för säsongen. Passade på medan det var sol och skönt ute, på Lördag. Och det var klokt. Söndag regnade det och då hade vi blivit tvunga att sätta kantskyddet och nätet på tork. Det slapp vi nu.

(Detta är förresten också S2-foton. Fotat i sportläget. Aningen fixade i photoshop efteråt – kontrast och svärta. Kvalitén var jättebra. Kollaget ovan blir en a4 i framkallning, fast är arbetat med i så stort som a3 (300 px/tum upplösning). (även om dom här till bloggen är kraftigt komprimerade) Kanon. Jag är nöjd och vet att jag även i fortsättningen har en kameramobil som kan leverera reservfoton om den ”riktiga” ligger hemma)

6 kommentarer

 1. soffie

  jättebra bilder,usch känns trist när man ser alla som tar in sommarsakerna för säsongen men vi får längta tills nästa hopp:)

 2. Ann Catrine

  Jajmen, nu är det dags att ta in alla sommarprylar,
  rätt vad det är så vaknar vi till snötäckta gräsmattor…
  Men visst är det ganska skönt också,
  det blir rent och fräscht i trädgården!
  Lika skoj som det är att ta fram allt på våren
  är det att stuva undan det på hösten…

  Kram 🙂

 3. ☆ Cia

  Jag har aldrig hoppat. Det verkar så himla kul, men jag skulle nog dö 😉

 4. Malin

  Ja. JAg vet att jag var skeptisk i början när det kom kameror i mobiler…. Men nu skulle jag inte kunna klara mig utan detta. I stort sett alla mina bilder på min blogg är mobilfoton.

 5. trollmor

  Vi lever på hoppet om att få en lika fin sommar nästa år.
  kram ewa

 6. Camilla

  Va? Har du så avancerade inställningar i din mobilkamera? Oj, så utvecklingen har gått framåt även där.
  Vi har också gjort höst i trädgården, tagit undan det mesta och krattat lite löv. Nu är det riktigt blåsigt ute, så det blir nog att gå ett varv till med krattan. Tur att vi inte har så stort.
  Lite löv får ligga, det ska ju vara bra för gräsmattan under vintern sägs det. 🙂

  Svar: Jag tycker snarare att den här ´telefonen har få inställningar. Den förra hade MYCKET mer, men så anses den ju vara världens bästa mobilkamera. Den här är helt OK. Aningen grynigare bilder. Svårare att ta skärpan, men likväl möjligheter till olika programval (porträtt, solnedgång, sport osv…) samt av/på blixt och lite isoinställngar. Den har också´- som tur är – macro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑