Färdigredigerad

En helt vanlig dag. Lite mindre kall än gårdagen. Men nollgradigt på morgonen. Och inte blev det många plus på dagen. Fast solen lyste och vinden var bättre. Man får vara glad för det lilla!

Lagom med småfix hemma. Och så gick jag i mål: Foton från oktober 2018 till och med Valborgs 2020 redo för att stoppa in i en fotobok!!! Eller två…

Kul att hitta foton man hunnit glömma! Som det här – fotat av Sextonåringen under studieresan till Stockholm.

Får emellanåt kika här på bloggen för att komma ihåg när vissa är tagna (alltså tillfälle, inte datum. Det står ju på varje fil) eller för att komplettera med text.

Nu ska jag bygga bok. Fast det går fort. Gör färdiga kollage i A3 i Photoshop (Så vet jag att jag inte tappar upplösning till bokens A4-format) så när jag gör bok sen väljer jag bara ”foto på helsida” och klappar in kollage efter kollage.

Nu blir det sista avsnittet av Shooter s3.

1 kommentar

  1. Therese

    Är så impad och avis på din disciplin med att ta hand om fotona… Här tas förvisso foton, men inga framkallas eller hamnar i fotobok utan spars på minnesstickor och i bruken/moln… Är ju roligare när man kan bläddra och/eller rama in se dem. Får skärpa mig! Och så GLAD jag blev av din kommentar om vad din kollega sagt om kajaken, är allt lite nojjig att jag valt fel kajak som ska var för svår för en nybörjare, men då hoppas jag det stämmer så att jag lyckas behärska den 😀 Köpte ett utemagasin med fokus på kajak idag för att läsa in mig i teorin iaf ;-D KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑